ضرورت تأسیس باشگاه خبرنگاران افتخاری حوزه دین
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان:
/ امروز اسلام ناب و مکتب تشیّع درگیر «نبرد نابرابر رسانه ای» است
حجت الاسلام اروجی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، با اشاره به ظرفیتهای این سازمان، بر ضرورت تأسیس باشگاه خبرنگاران افتخاری حوزه دین تأکید کرد.
به گزارش صاحب نیوز، مدیرکل تبلیغات اسلامی عصر دیروز در مراسمی که به مناسبت روز خبرنگار و با حضور کارکنان این اداره کل برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفدهم مردادماه سالروز شهادت شهید صارمی و روز خبرنگار، گفت: حقیقت آن است که مهمترین ابزار و لوازم قدرت در زمان کنونی عملیات تبلیغاتی، فرهنگی و رسانه ای است.
حجت الاسلام رحمت الله اروجی تصریح کرد: خبرنگاری شغلی حساس و بسیار مهم است و از آنجا که محصول کار خبرنگار در ویترین عمومی قرار می گیرد، باید تمام ارزشهای آن به ویژه صحت و درستی، به روز بودن و جامع بودن آن رعایت شود.
وی با اشاره به ظرفیتهای سازمان تبلیغات اسلامی در حوزه تشکلهای دینی، جامعه قرآنی، تشکلهای دینی و شبکه تبلیغ دین بر ضرورت استفاده از این ظرفیتها و بسیج آنها تاکید کرد و گفت: با وجود این ظرفیتهای ارزشمند دینی و به سبب انعکاس مطلوب فعالیتهای فرهنگی و مذهبی و نشر گسترده معارف دینی در جامعه، راه اندازی باشگاه خبرنگاران افتخاری حوزه دین ضروری است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه رسیدن به اهداف در تهاجم نرم زمان بر است، افزود: با این حال تهاجم نرم برای نیروی متخاصم بسیار به صرفه، پر فایده، اثربخش و به مراتب ماندگارتر از تهاجم سخت است و لذا ابرقدرتها از تبلیغات رسانهای به عنوان یکی از ابزارهای جنگ نرم، برای سلطه بر دیگر کشورها استفاده می کنند.
وی با اشاره به آیه شریفه ” قُلْ کُلٌّ یَعْمَلُ عَلَى شَاکِلَتِهِ…” و تبیین رفتار انسانی بر اساس باورها و اعتقادات گفت: در حقیقت گزاره های خبری و رسانه های سمعی و بصری تولید ذهنیت در جوامع دارند و تثبیت ذهنیتها منجر به تولید باورها و تثبیت باورها منجر به تولید رفتارهای اجتماعی و تغییرات مثبت یا منفی می شود.
حجت الاسلام اروجی همچنین به آیه 39 سوره احزاب اشاره کرده و ضمن تبیین رسالت سازمان تبلیغات اسلامی از منظر تکلیف دینی افزود: علاوه بر دغدغه های دینی و شرعی باید نسبت به جایگاه عظیم تبلیغات و رسانه در حفظ هویت ملی و سیاسی بیشتر توجه کنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: کم نیستند ابرقدرتها و کشورهایی که دارای سرمایه های عظیم و ارزشمند هستند ولی به واسطه جنگ هوشمندانه دشمنان در عرصه فرهنگ، تبلیغات و رسانه، متوجه هویت و داشته های خودشان نیستند و گاهی با دست خودشان چوب حراج به سرمایه هایشان زده اند.
وی به اهمیت و جایگاه تبلیغات در صدر اسلام نیز اشاره و اظهار کرد: وقتی حضرت علی علیه السلام در محراب مسجد ترور شد و به شهادت رسید، در ذهن عده ای سوال پیش آمد که مگر علی بن ابیطالب علیه السلام نماز هم می خوانده است؟ این سوال از آنجا نشأت میگیرد که دشمنان دین خدا به روشهای مختلف تبلیغی اعم از حدیث سوزی، تولید احادیث جعلی و منبرهای دروغ و خلاف واقع، فضایل حضرت علی علیه السلام را کتمان کردند و جنگ رسانه ای عجیبی ترتیب دادند؛ اکنون نیز اسلام ناب و مکتب تشیّع درگیر این جنگ نابرابر است.
- ۹۶/۰۵/۱۸