< برای افطار و سحر؛ چه بخوریم و چه نخوریم؟ :: (معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

(معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

محور فراخوان مقالات ومسابقه انشاء نویسی اعلام شد-برای پوستر طرح بدهید- فامه ام ابیها

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

برای افطار و سحر؛ چه بخوریم و چه نخوریم؟ :: (معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

دبیر خانه جدید همایش معلم جاوید- اصفهان - میدان قدس - خیابان ابن سینا- پشت بیمارستان امین - آستان درب امام

(معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

محور فراخوان مقالات ومسابقه انشاء نویسی اعلام شد-برای پوستر طرح بدهید- فامه ام ابیها

(معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

محور فراخوان مقالات ومسابقه انشاء نویسی اعلام شد-برای پوستر طرح بدهید- فامه ام ابیها

آدرس :www.moalemejavid1@chmai.ir/ کانال تلگرام: @moalemejavid/ کانال سروش: معلم جاوید

(معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

پوستر فراخوان همایش معلم جاوید -
با 09138109484 از ساعت 19 الی 22 تماس بگیرید.

نماهنگ تصویری/ فرم /پوستر همایش هم روی از روی محل منو دانلود کنید
آدرس :www.moalemejavid1@chmai.ir
کانال تلگرام: @moalemejavid
کانل سروش: معلم جاوید



آهنگ
آهنگ اول:
..ی...
آهنگ دوم:
ی...
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
ملازمان حرم 313

حرف دل

سایت جامع فرهنگی
مذهبی شهید آوینی Aviny.com عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما AmmarName.ir
معبر سایبری فندرسک


استخاره آنلاین با قرآن کریم

['entezarezohoor d8'-'entezarezohoorb3'-'nabi'-'bnazanin'-'broya'-'byekan'-'btraffic'-'bbcnassim']

سوپر کد مرجع کد و قالب های زیبا

گردا سایبری خیبر

Google Pagerank, SEO tools images/bjrzvdqp1

مرجع معرفی و نقد معارف آیین یهود، مبانی صهیونیسم و سیاست های ضداسلامی فرق و جریان های معاند

پیوندها
همایش
:
:

برای افطار و سحر؛ چه بخوریم و چه نخوریم؟

گروه فرهنگی صبح امید | سه شنبه, ۹ خرداد ۱۳۹۶، ۰۵:۰۲ ق.ظ

 

در ماه مبارک رمضان رژیم غذایی نباید به نسبت قبل خیلی تغییر کند و در صورت امکان باید ساده باشد و باید طوری تنظیم شود که بر روی وزن تاثیر زیادی نداشته باشد.

برای افطاری و سحر؛ چه بخوریم و چه نخوریم؟
پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: بسیاری از افراد تصور می‌کنند با حذف وعده‌ی غذایی سحر در ماه مبارک رمضان می‌توانند به کاهش وزن خود کمک کنند، اما این در حالی است که حذف وعده‌ی سحر در ماه مبارک رمضان با توجه به طولانی بودن مدت زمان روزه داری باعث آسیب به سلامت بدن می‌شود.
 
وی ادامه داد: در این ماه افراد باید در نظر داشته باشند که از پرخوری دوری کنند، زیرا اضافه وزن در این دوران باعث ایجاد مشکلات در گوارش می‌شود و استراحت کردن با معده پر اختلالاتی را در دستگاه گوارش به وجود می‌آورد.
 
فرح بخش تاکید کرد: مصرف بیش از اندازه‌ی زولوبیا، بامیه، حلوا و حلیم دراین دوران باید خودداری شود و باید به صورت متناسب مورد استفاده قرار بگیرد به گونه‌ای که در هنگام افطار بهتر است ۲ الی ۳ عدد بامیه بخورند و سعی کنند که آش و حلیم را را از بخش هایی تهیه کنند که مجوز سازمان بهداشت دارند و توصیه می‌شود که در هنگام خرید آش و حلیم از ظروف یک بار مصرف هم دوری کنند، زیرا مواد پلاستیکی موجود در این ظرف‌ها در صورت برخورد با حرارت باعث ایجاد سرطان در بدن می‌شوند.
 
این متخصص اظهار کرد: مصرف میوه و سبزی جات جز مواردی است که نباید از آن غافل شد به افراد روزه دار باید ۳ الی ۴ عدد میوه به اندازه مشت دست از میوه‌ها استفاده کنند.
 
وی یادآور شد: استفاده از سبزیجات در این دوران باید حتما لحاظ شود، زیرا سبزیجات به خاطر فیبر فراوان از تشنگی روزه داران در طول روز جلوگیری می‌کند هم چنین بهتر است که افراد در وعده‌ی افطار مواد غذایی سبک مانند نان و پنیر، آش و حلیم استفاده کنند و در وعده‌ی سحر، غذاهای خورشتی را به مصرف برسانند.
 
در هنگام شام و سحری فقط از یک نوع غذا استفاده شود که شامل سه گروه غذایی باشد و در مصرف چند نوع غذا باهم خودداری شود.

سعی شود حتما سحری میل شود، زیرا به فرموده پیامبر (ص) : "در آن برکت است" و نیاز تغذیه‌ای بدن را در طول روز تامین می‌کند و از کاهش قند خون و از بی­حوصلگی و خستگی و کاهش یادگیری جلوگیری می‌کند.

در وعده سحری غذاهای کم حجم مصرف شود، سعی شود غذاهای فیبردار مصرف شود.

مصرف سبزیجات و میوه جات هنگام سحری و شام بسیار مناسب است و کمک به دفع سموم می‌کند و تشنگی در طول روز را کاهش می‌دهد.

در شام و سحر سعی شود از آرد سبوسدار استفاده شود. (نانی که با آرد سبوسدار پخت شده باشد مانند نان سنگک)

در سحری از مصرف غذاهایی مثل: کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کتلت، گوشت سرخ کرده، جوجه کباب، ماهی کباب، همچنین غذاهایی که ادویه زیاد دارند خودداری شود، زیرا این غذا‌ها موجب تشنگی می‌شوند.

از مصرف غذاهای شیرین و چرب مثل زولبیا و بامیه در هنگام افطاری خودداری شود.

مصرف غذاهای ساندویچی و سس مایونز نیز ضرر دارد و مناسب نیست.

جهت احساس تشنگی کمتر می‌توان در پایان سحری لیموترش استفاده کرد.

در شام و سحری از مصرف غذاهای سنگین و سرخ کرده پرهیز شود.

بعد از مصرف سحری بلا فاصله نخوابید.

در هنگام سحری از نوشیدن چای خودداری شود، زیرا مدر بوده و دفع آب بدن را زیاد می‌کند و موجب تشنگی می‌شود. 

 

  • گروه فرهنگی صبح امید

کد ِکج شدَنِ تَصآویر