< چگونه قند خون بعد از غذا را کنترل کنیم؟ :: (معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

(معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

محور فراخوان مقالات ومسابقه انشاء نویسی اعلام شد-برای پوستر طرح بدهید- فامه ام ابیها

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

چگونه قند خون بعد از غذا را کنترل کنیم؟ :: (معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

دبیر خانه جدید همایش معلم جاوید- اصفهان - میدان قدس - خیابان ابن سینا- پشت بیمارستان امین - آستان درب امام

(معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

محور فراخوان مقالات ومسابقه انشاء نویسی اعلام شد-برای پوستر طرح بدهید- فامه ام ابیها

(معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

محور فراخوان مقالات ومسابقه انشاء نویسی اعلام شد-برای پوستر طرح بدهید- فامه ام ابیها

آدرس :www.moalemejavid1@chmai.ir/ کانال تلگرام: @moalemejavid/ کانال سروش: معلم جاوید

(معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

پوستر فراخوان همایش معلم جاوید -
با 09138109484 از ساعت 19 الی 22 تماس بگیرید.

نماهنگ تصویری/ فرم /پوستر همایش هم روی از روی محل منو دانلود کنید
آدرس :www.moalemejavid1@chmai.ir
کانال تلگرام: @moalemejavid
کانل سروش: معلم جاوید



آهنگ
آهنگ اول:
..ی...
آهنگ دوم:
ی...
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
ملازمان حرم 313

حرف دل

سایت جامع فرهنگی
مذهبی شهید آوینی Aviny.com عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما AmmarName.ir
معبر سایبری فندرسک


استخاره آنلاین با قرآن کریم

['entezarezohoor d8'-'entezarezohoorb3'-'nabi'-'bnazanin'-'broya'-'byekan'-'btraffic'-'bbcnassim']

سوپر کد مرجع کد و قالب های زیبا

گردا سایبری خیبر

Google Pagerank, SEO tools images/bjrzvdqp1

مرجع معرفی و نقد معارف آیین یهود، مبانی صهیونیسم و سیاست های ضداسلامی فرق و جریان های معاند

پیوندها
همایش
:
:

چگونه قند خون بعد از غذا را کنترل کنیم؟

گروه فرهنگی صبح امید | جمعه, ۲۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۱۲ ق.ظ
 
 

 

یک فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان گفت: احتمال ابتلا به دیابت در افرادی که قند خونشان پس از صرف غذا کاهش پیدا می‌کند، بیشتر است.

شاداب صالح پور فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: به طور طبیعی قند خون افراد پس از صرف غذا افزایش پیدا می‌کند، زیرا مواد غذایی برای سوخت و ساز در بدن به قند تبدیل می‌شوند، ولی در صورتی که افزایش قند خون از حد مجاز بیشتر باشد، اختلال و بیماری در بدن به وجود می‌آید.
 
وی اظهار داشت: افرادی که دچار اختلال تحمل قند هستند یعنی در شرایط پیش دیابت قرار دارند، قند خونشان ممکن است پس از صرف غذا بین ۱۴۰ تا ۲۰۰ میلی گرم در دسی لیتر باشد که در این عارضه قند فرد بالاتر از ۱۴۰ میلی گرم در دسی لیتر است و اگر قند پس از غذا بالاتر از ۲۰۰ میلی گرم در دسی لیتر باشد شخص مبتلا به دیابت است.
 
این فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان عنوان کرد: فعالیت بدنی و ورزش ناکافی، استراحت طولانی، استرس و اضطراب زیاد، وجود سابقه خانوادگی، مصرف بیش از حد شیرینی و چربی، بیماری چربی خون، اضافه وزن و چاقی و به طور کلی رعایت نکردن اصول صحیح زندگی احتمال افزایش قند خون را پس از مصرف غذا افزایش می‌دهد و فرد را مستعد ابتلا به دیابت می‌کند.
وی در خصوص اشخاصی که مستعد ابتلا به دیابت هستند، افزود: این گروه از افراد ۲ تا سه سال پیش از اینکه مبتلا به دیابت نوع ۲ شوند، قند خونشان پس از غذا خوردن و به خصوص مصرف مواد نشاسته‌ای مانند برنج و نان کاهش پیدا می‌کند به عبارتی قند خون این اشخاص پس ازصرف غذا پایین‌تر از سطح طبیعی قرار می‌گیرد.
 
صالح پور با بیان اینکه یکی از وظایف لوزالمعده تولید انسولین برای تنظیم قند خون است، تاکید کرد: در افرادی که قند خونشان پس از صرف غذا افزایش پیدا می‌کند، لوز المعده مجبور است چهار تا پنج برابر شخص عادی انسولین بسازد تا قند خون را در محدوده نرمال نگه دارد که همین کار باعث کاهش قند خون پس ازغذا خوردن می‌شود بنابراین پس از گذشت سه تا چهار سال، لوز المعده که برای مدت طولانی انسولین را به مقدار بالا تولید کرده است دچار خستگی می‌شود و قند خون بعد از صرف غذا بالاتر از ۱۴۰ یا ۲۰۰ میلی گرم در دسی لیتر می‌شود.
 
انتهای پیام/ 
  • گروه فرهنگی صبح امید

کد ِکج شدَنِ تَصآویر