پیدا و پنهان پالم؛
گروه فرهنگی صبح امید | شنبه, ۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۴۰ ق.ظ
نماینده مجلس یازدهم گفت: روغن ترانس و اسید چرب روغن پالم بالاست و مصرف آن سبب بروز سرطان و سکتههای مغزی و قلبی در افراد میشود.

وی بیان کرد: کمیسیون مشترک مجلس دهم هم در موضوع واردات پالم اعلام موضوع کرده، زیرا این روغن در کشورهای جهان اول در صنایع صابونسازی استفاده میشود و مصرف آن برای مواد خوراکی ممنوع است.
خضری ادامه داد: روغن ترانس و اسید چرب روغن پالم بالاست و مصرف آن سبب گرفتگی عروق قلب و مغز ، سرطان و سکتههای مغزی و قلبی در افراد میشود.
وی عنوان کرد: برطبق ماده ۳۲ برنامه پنجم سیاستگذاری سلامت که دبیر آن وزیر بهداشت است شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزیر را مکلف به اجرای قوانین حوزه سلامت کرده و در همین راستا میزان مجاز سموم و اسید چرب در غذا با نظارت وزارت بهداشت باید صورت گیرد.
خضری تاکید کرد: مصرف روغن پالم یک زنجیره غذایی بزرگ به حساب میآید، به طوری که ۱۲ وزارتخانه و سازمان با آن مرتبط بوده و وزارت بهداشت به عنوان مسئول کیفی و وزارت صنعت مسئول کمی مواد غذایی مختلف از جمله روغن پالم است.
این نماینده مجلس تصریح کرد: بر طبق سیاستهای کلی حوزه سلامت که از طرف مقام معظم رهبری ابلاغ شده و بر طبق بندهای ۴، ۵، ۶ و ۷ قانون این اختیارات به وزارت بهداشت داده شده تا در خصوص مواد غذایی تولیدات سازمان غذا و دارو اظهار نظر کند.
انتهای پیام/
- ۹۵/۱۲/۰۷