< بی کرانه ها در کرانه :: (معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

(معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

محور فراخوان مقالات ومسابقه انشاء نویسی اعلام شد-برای پوستر طرح بدهید- فامه ام ابیها

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

بی کرانه ها در کرانه :: (معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

دبیر خانه جدید همایش معلم جاوید- اصفهان - میدان قدس - خیابان ابن سینا- پشت بیمارستان امین - آستان درب امام

(معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

محور فراخوان مقالات ومسابقه انشاء نویسی اعلام شد-برای پوستر طرح بدهید- فامه ام ابیها

(معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

محور فراخوان مقالات ومسابقه انشاء نویسی اعلام شد-برای پوستر طرح بدهید- فامه ام ابیها

آدرس :www.moalemejavid1@chmai.ir/ کانال تلگرام: @moalemejavid/ کانال سروش: معلم جاوید

(معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

پوستر فراخوان همایش معلم جاوید -
با 09138109484 از ساعت 19 الی 22 تماس بگیرید.

نماهنگ تصویری/ فرم /پوستر همایش هم روی از روی محل منو دانلود کنید
آدرس :www.moalemejavid1@chmai.ir
کانال تلگرام: @moalemejavid
کانل سروش: معلم جاوید



آهنگ
آهنگ اول:
..ی...
آهنگ دوم:
ی...
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
ملازمان حرم 313

حرف دل

سایت جامع فرهنگی
مذهبی شهید آوینی Aviny.com عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما AmmarName.ir
معبر سایبری فندرسک


استخاره آنلاین با قرآن کریم

['entezarezohoor d8'-'entezarezohoorb3'-'nabi'-'bnazanin'-'broya'-'byekan'-'btraffic'-'bbcnassim']

سوپر کد مرجع کد و قالب های زیبا

گردا سایبری خیبر

Google Pagerank, SEO tools images/bjrzvdqp1

مرجع معرفی و نقد معارف آیین یهود، مبانی صهیونیسم و سیاست های ضداسلامی فرق و جریان های معاند

پیوندها
همایش
:
:

بی کرانه ها در کرانه

گروه فرهنگی صبح امید | سه شنبه, ۲۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۰ ب.ظ
پیشنهاد تشکیل کرسی علمی – پژوهشی مشترک بین ایران و آلمان در مسجد مقدس جمکران
در دیدار استاد اسلام شناسی و مدرس دانشگاه‌های آلمان با رئیس بنیاد پژوهش و نشر مسجد مقدس جمکران پیشنهادی مبنی بر ایجاد کرسی علمی و پژوهشی مشترک ایرانی-آلمانی در مسجد مقدس جمکران در موضوع مطالعات مهدویت را مطرح شد.

د خبر :  14254

  

 

به گزارش روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، دکتر مارکوس گرهولد، استاد اسلام شناسی و مدرس انستیتوهای اسلام شناسی دانشگاه های مونستر و گیسن آلمان با حضور در مسجد مقدس جمکران با دکتر سید مجید امامی رئیس بنیاد پژوهش و نشر مسجد مقدس جمکران ، حجت الاسلام و المسلمین سهراب پور عضو هیئت علمی مؤسسه آینده روشن و جناب آقای محمد خادمی عضو پژوهشی مرکز پژوهش های مهدویت و آینده اندیشی مسجد مقدس جمکران دیدار و گفت‌وگو  کرد.

در این دیدار، دکتر امامی شهر مقدس قم را به عنوان پایگاهی کم نظیر در عرصه مطالعات مهدویت معرفی کرد و با اشاره به جایگاه مسجد مقدس جمکران و تشرف بیش از 22 میلیون زائر در سال، اظهار کرد: هدف اصلی ما پشتیبانی معرفتی از فعالیت های مهدوی و استفاده از ظرفیت و پتانسیل مسجد مقدس جمکران در فضای منطقه ای و جهانی است.

وی در مورد چگونگی ارتباط دایره اساتید اروپایی با مراکز مهدوی قم بیان کرد: در حال حاضر مناسب ترین راه های ارتباطی از طریق کنفرانس ها، همایش ها، فرصت های مطالعاتی و رفت و آمد نخبگان امکان پذیر است.

رئیس بنیاد پژوهش و نشر مسجد مقدس جمکران در این دیدار ضمن اعلام آمادگی برای پشتیبانی از توسعه دوره های واقعی اسلام شناسی و شیعه شناسی با تکیه بر عناصر اساسی عاشورا و مهدویت در شیعه، پیشنهادی مبنی بر ایجاد کرسی علمی و پژوهشی مشترک ایرانی-آلمانی در مسجد مقدس جمکران در موضوع مطالعات مهدویت را مطرح کرد.

وی همچنین بر ضرورت همکاری و مساعدت با دکتر گرهولد و همکارانشان جهت استفاده وی از منابع، مصاحبه ها و ارتباطات در فضای مهیای کنونی تأکید کرد.

دکتر مارکوس گرهولد که بیش از 28 سال پیش و در سن 16 سالگی به اسلام و مذهب تشیع مشرف شده، ضمن اظهار خرسندی از این دیدار ابراز کرد: بعد از گرویدن به اسلام ضمن ارتباط و گفتگوی دائم با مسلمانان و غیر مسلمانان، به تدریج به تحصیل در حوزه علوم دینی پرداختم و زیر نظر مرحوم استاد عبد الجواد فلاطوری، مدرس و صاحب کرسی اسلام شناسی دانشگاه کن، در حوزه اسلام شناسی به تحصیل علم و بعد از آن با ورود به آموزش و پرورش به عنوان محقق و تدوین کننده سرفصل های درسی و دبیر به فعالیت مشغول شدم.

وی با اشاره به این مطلب که نخستین دانشکده الهیات اسلامی در دانشگاه مونستر آلمان تأسیس شده، گفت: بنده رسالت تدریس در حوزه فقه و کلام مقارن را نیز در این دانشگاه به عهده دارند. همچنین ضمن سخنرانی در محافل خصوصی و برخی از هیأت های آلمان در جهت آگاهی بخشی به مخاطبان خود، در چندین همایش مرتبط با موضوع مهدویت شرکت داشته‌ و سخنرانی کرده‌ام.

استاد اسلام شناسی دانشگاه های آلمان ضمن درخواست از مسئولین در دانشگاه های مختلف کشور، بر لزوم تأسیس یک پایگاه شیعی در آلمان جهت طرح مباحث مختلف علمی تأکید کرد.

دکتر مارکوس گرهولد در پاسخ به این سؤال که شما با اساتید اسلام شناس مسلمان و غیر مسلمان چه ارتباطی داشتید گفت: ما همیشه از طریق دانشگاه با آنها ارتباط و در این باب همایش های زیادی نیز داریم.

در ادامه این دیدار دکتر امامی با اشاره به اهمیت ارتباط با بدنه اسلام شناسی آلمان در موضوعات ضروری بخصوص مهدویت، از دکتر گرهولد درخواست کرد که با شناسایی و معرفی اساتید فرهیخته به عنوان یک واسطه جریان ساز در این حوزه عمل کند.

وی یکی از اهداف فعالیت بنیاد را تدوین کتابچه های کوچک در حوزه مهدویت به زبان های مطرح دنیا دانست و از دکتر گرهولد خواست تا کتابچه ای با موضوع مهدویت و مسجد جمکران برای زائران آلمانی و آلمانی زبان تالیف کند.

دکتر گرهولد نیز ضمن اعلام آمادگی جهت همکاری با بنیاد پژوهش و نشر مسجد مقدس جمکران، از بین مجموعه مقالات خود به مقاله اسلام هراسی اشاره کرد.

 وی در حال حاضر در زمینه ترجمه و تفسیر قرآن کریم با آقای دکتر مهدی اصفهانی همکاری داشته و هدفش از این کار را ارائه یک ترجمه کاملاً متفاوت از قرآن کریم عنوان کرد.

دکتر گرهولد در پاسخ به این سؤال که در حال حاضر دانشگاه مونستر در مطالعات اسلام شناسی نسبت به سایر دانشگاه های آلمان در چه سطحی قرار دارد گفت: دانشگاه مونستر به عنوان اولین دانشگاهی است که در این حوزه فعالیت خود را آغاز و از اساتید برجسته زیادی دعوت به همکاری کرده و به بررسی موضوعات بسیار خوبی پرداخته است. از این رو، دانشگاه مونستر مجموعاً از جایگاه و سطح خوبی نسبت به سایر دانشگاه ها برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه در آلمان در زمینه دین و علوم انسانی، هراس خاصی وجود دارد، هدف اصلی را تأسیس یک بخش شیعه شناسی در دانشکده الهیات برشمرد و خاطرنشان کرد: باید یک مؤسسه خصوصی شیعه و نه دولتی در آلمان تأسیس شود که اگر از لحاظ محتوایی غنی و پربار باشد، به تدریج موجب جذب دانشگاهیان می¬ شود که این اقدام می تواند از طریق یک انجمن رسمی در آلمان به ثبت برسد.

دکتر گرهولد از برگزاری یک همایش مهدوی در آلمان خبر داد که پیرامون موضوع عاشورا و همایش های اربعین و بیشتر در منطقه بوخوم فعالیت می کند.

در ادامه دکتر امامی ضمن دعوت از  این استاد اسلام شناس آلمانی برای شرکت در کنگره لقاء الحسین «علیه السلام» اربعین و تبادل اطلاعات در این زمینه تأکید کرد: برای پیشبرد بحث دکترین و اربعین تشکیل یک مؤسسه جهت ایجاد ارتباط ضروری است.

وی افزود: آنچه در اربعین ایجاد می شود سه جریان است: مهدوی کردن مناسک عاشورایی شیعیان، عاشورایی کردن مسلمانان و به دنبال آن مسلمان کردن غیر مسلمانان، یعنی تناسب نمادین و کارکردی با آرمان هایی که اسلام به دنبال آن است.

در پایان حجه الاسلام والمسلمین سهراب پور به تشریح مباحث خود پرداخت.

انتهای پیام/

برچسب ها : مارکوس گرهولد- مسجد مقدس جمکران- سید مجید امامی- مرکز پژوهش های مسجد جمکران- اسلام شناس آلمانی

  • گروه فرهنگی صبح امید

کد ِکج شدَنِ تَصآویر