< فضای مجازی و خانواده: آسیب های ارتباطی در فضای مجازی برای خانواده ها: تلگرام (قسمت دوم) :: (معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

(معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

محور فراخوان مقالات ومسابقه انشاء نویسی اعلام شد-برای پوستر طرح بدهید- فامه ام ابیها

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

فضای مجازی و خانواده: آسیب های ارتباطی در فضای مجازی برای خانواده ها: تلگرام (قسمت دوم) :: (معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

دبیر خانه جدید همایش معلم جاوید- اصفهان - میدان قدس - خیابان ابن سینا- پشت بیمارستان امین - آستان درب امام

(معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

محور فراخوان مقالات ومسابقه انشاء نویسی اعلام شد-برای پوستر طرح بدهید- فامه ام ابیها

(معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

محور فراخوان مقالات ومسابقه انشاء نویسی اعلام شد-برای پوستر طرح بدهید- فامه ام ابیها

آدرس :www.moalemejavid1@chmai.ir/ کانال تلگرام: @moalemejavid/ کانال سروش: معلم جاوید

(معلم جاوید (طرح مطالعاتی شهید مطهری

پوستر فراخوان همایش معلم جاوید -
با 09138109484 از ساعت 19 الی 22 تماس بگیرید.

نماهنگ تصویری/ فرم /پوستر همایش هم روی از روی محل منو دانلود کنید
آدرس :www.moalemejavid1@chmai.ir
کانال تلگرام: @moalemejavid
کانل سروش: معلم جاوید



آهنگ
آهنگ اول:
..ی...
آهنگ دوم:
ی...
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
ملازمان حرم 313

حرف دل

سایت جامع فرهنگی
مذهبی شهید آوینی Aviny.com عمارنامه : نجوای دیجیتال بصیرت با دیدگان شما AmmarName.ir
معبر سایبری فندرسک


استخاره آنلاین با قرآن کریم

['entezarezohoor d8'-'entezarezohoorb3'-'nabi'-'bnazanin'-'broya'-'byekan'-'btraffic'-'bbcnassim']

سوپر کد مرجع کد و قالب های زیبا

گردا سایبری خیبر

Google Pagerank, SEO tools images/bjrzvdqp1

مرجع معرفی و نقد معارف آیین یهود، مبانی صهیونیسم و سیاست های ضداسلامی فرق و جریان های معاند

پیوندها
همایش
:
:

 

سه شنبه, ۷ فروردین ۱۳۹۷، ۰۶:۰۷ ب.ظ

فضای مجازی و خانواده

آسیب های ارتباطی در فضای مجازی برای خانواده ها

تلگرام

(قسمت دوم)

 

ربات های تلگرام چگونه اطلاعات شما را به سرقت می برند؟

 

یک ویژگی جالب در این اپلیکیشن امکان ساخت ربات برای آن می باشد و تاکنون ربات های خوب و کاربردی برای تلگرام ساخته شده است. بنابراین، همین ویژگی در کنار تمام خوبی هایی که دارد، می تواند به ابزاری برای سوء استفاده و دستیابی به اطلاعات کاربران تبدیل شود.

 

برخی از ربات های تلگرام قادر به هک کردن گوشی و دستیابی به اطلاعات شخصی شما هستند. روشی که بتوانید مطمئن شوید گوشی شما هک شده یا نه، این است که به قسمت setting تلگرام خود بروید. گزینه privacy and security را انتخاب کنید و بعد گزینه active sessions را بزنید. صفحه ای باز می شود که تعداد دستگاه هایی که با خط شما در حال استفاده از تلگرام هستند را نمایش می دهد.

 

این نکته هم کاملا روشن است که شاید شما هم با دیدن چندین کاربر در این صفحه که در حال استفاده از اطلاعات تلگرام شما هستند متعجب و متحیر شوید. واقعیت چیست؟ آیا واقعا چندین نفر گوشی شما را هک کرده اند و از کاربری شما استفاده می کنند؟ حال ببینید چطور این اتفاق امکان پذیر است.

 

دو راه رایج برای این عمل وجود دارد. وقتی کسی از گوشی یا لپ تاپ دیگری با وارد کردن شماره خط شما قصد وصل شدن به تلگرام را داشته باشد، تلگرام برای اطمینان، رمز فعالسازی به خط شما پیامک می کند و فرد تنها با وارد کردن آن رمز می تواند تلگرام را باز کند.

 

حال اگر شما گوشی خود را به کسی سپرده یا برای تعمیر داده باشید، آن فرد به راحتی به آن رمز دسترسی پیدا می کند و بعد هم می تواند آن پیامک را از گوشی شما پاک کند و شما هرگز متوجه آن نشوید. بهترین راه برای جلوگیری از چنین اقدامی این است که همیشه بخواهید در حضور خودتان گوشی تان را تعمیر کنند.

 

راه دیگر این است که گزینه terminate all other session را بزنید تا تمام دستگاه های دیگر که به تلگرام شما دسترسی دارند،  غیر از گوشی فعلی تان دسترسی شان قطع شود.

 

به طور کلی برای ایمن بودن از هر خطری بهتر است هر ربات یا برنامه ای را به اپلیکیشن خود اضافه نکنید و در انتخاب این موضوع دقت بیشتری به خرج دهید و در صورت مواجه شدن با برنامه ای ناشناس مثل setting به سرعت آن را پاک کنید.

 

نمونه ای از سرقت اطلاعات در تلگرام

 

افراد سودجو با شناسایی طعمه خود و ارسال پیامکی به نام شرکت تلگرام مبنی بر اینکه «برای جلوگیری از هک شدن تلگرام و سرقت اطلاعات شخصی خود، پیامکی حاوی رمز دستوری برای شما ارسال خواهد شد، با ارسال این رمز دستوری برای ما از هک شدن تلگرام خود جلوگیری کنید»، به محض ارسال رمز برای شماره مورد نظر، تلگرام شخص قربانی هک می شود و هکر به تمامی اطلاعات از جمله تصاویر، فیلم ها، مخاطبان، فهرست دوستان و ...دسترسی پیدا خواهد کرد.

 

نتیجه گیری

 

شبکه تلگرام با توجه به آنچه گفته شد، شبکه ای ناامن برای کلیه کاربران می باشد؛ زیرا بانیان و سرورهای تلگرام (این شبکه پیام رسان) در کشورهای غربی و اروپایی می باشد و کلیه اطلاعات مبادله شده در این پیام رسان برای آنان دخیره خواهد شد. بنابراین باید این هوشیاری را داشته باشیم که اطلاعات دارای طبقه بندی و همچنین اطلاعات و تصاویر شخصی و خانوادگی خود را در این شبکه قرار ندهیم.


برگرفته شده از israfil.blog.ir
  • گروه فرهنگی صبح امید

کد ِکج شدَنِ تَصآویر